Ресторант Ханска Шатра - Слънчев Бряг  
СЕЗОНИ
01.06 - 21.06 Слаб сезон
22.06 - 07.07 Среден сезон
08.07 - 25.08 Активен сезон
26.08 - 05.09 Среден сезон
06.09 - 30.09 Слаб сезон
Цени
ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ

Мобилен: 0887 917 921
Мобилен: 0895 711 433
E-mail: elit_3ltd@mail.bg
Форма за резервация
НАЧАЛОЕЛИТ 2ЕЛИТ 3ЦЕНИ И ПЛАЩАНЕБЛОГЗА СЛЪНЧЕВ БРЯГКОНТАКТИCLUB ELITE

Новини и статии

Share on Facebook

Ресторант Ханска Шатра - Слънчев Бряг

Ресторант Ханска Шатра - Слънчев Бряг


На север от най-големия курортен комплекс Слънчев бряг, китно заобиколен от балканска зеленина се намира един от най-красивите ресторанти в района – Ханска Шатра. Разположен почти в южните склонове на Стара Планина, ресторантът предлага уникално изживяване, не само с всичко, което предлага, но и гледката, която разкрива. Стилно разположена лятна тераса отвежда погледа към красивата пясъчна ивица на Слънчев бряг, която през вечерта наподобява безкраен светещ полумесец.


Ресторант Ханска Шатра - Слънчев Бряг - Апартаменти под наем в Слънчев бряг. Комплекс Елит 2 и Елит 3
Ресторант Ханска Шатра - Слънчев Бряг - Апартаменти под наем в Слънчев бряг. Комплекс Елит 2 и Елит 3
Ресторант Ханска Шатра - Слънчев Бряг - Апартаменти под наем в Слънчев бряг. Комплекс Елит 2 и Елит 3

Архитектурата на Ханска Шатра е изцяло по модел на шатрите на българските ханове, в допълнение лек модернизиран дизайн. Стилът е изцяло съобразен с миналото и атмосферата ви отвежда във времена, на които никога не сме били свидетели, а само сме чели за тях. Първото, с което ще ви спечели Ханска Шатра е, както казахме, гледката. От ресторанта се разкрива не само изглед към Слънчев бряг, но панорамата обхваща част от Свети Влас и Несебър. Благодарение на височината, на която  разположен, Ханска Шатра ще ви осигури и прохладна атмосфера, която още повече допринася за положителни емоции за онази част от туристите, които са любители на романтиката. Самият ресторант е построен още през социалистическо време и е била задължителна дестинация по онова време. Особено за отбраните общества, които са избирали тази част на Черноморието ни за почивка. Но ресторантът е редовно посещаван и в днешно време, като приликата му с с прабългарска палатка привлича все повече чужденци. Същите веднъж посетили Ханска Шатра, задължително я включват в любими места, които посещават винаги, когато са тук.
 
Във вътрешността си ресторант Ханска Шатра разполага с тронна зала, осеяна с надписи, които описват традициите, бита и историята на прабългарите. За да изберете своето място там, зависи дали предпочитате по-романтична обстановка или да се отдадете на миналото ни.
 
В Ханска Шатра работят само професионалисти. Компромис с качеството, както на сервиза, така и на напитки и храна, е недопустим. Всичко, което се предлага е на изключително ниво. Като най-интересното е, че всички сервитьори са с бради, за да се запази духа на самия ресторант. Естествено, доказани професионалисти в този бранш. За доброто настроение в ресторант Ханска Шатра се грижи стилно подбрана група, която изпълнява кавъри на най-известните световни хитове за всички времена.
 
Друго приятно изживяване, което предлага ресторант Ханска Шатра е специалната програма във вариететен стил, които включват не само танци, но и акробатично шоу фокуси и др. След което дансинга е изцяло на разположение на гостите. Всичко в ресторант Ханска Шатра е прецизно подбрано и обмислено, като се започне от програмата, докато протича вечерята, до танците по време на сутрешния изгрев.
 
Разбира се, не можем да не споменем и кухнята на ресторант Ханска Шатра. Кулинарното разнообразие започва от традиционни български ястия, до най-ексцентричните и изискани морски деликатеси.  Ще се насладите на подбрани напитки, както алкохолни, така и безалкохолни. Стилна и гарантирана колекция от вина ще допринесе още повече за едно романтично прохладно изживяване за тези, които предпочитат да се любуват на красивата гледка, разкриваща се от Ханска Шатра. Освен всичко ресторантът разполага и с малък обособен пиано бар за любителите на живата стилна музика.
 
Ханска Шатра  е задължителна дестинация, когато посещавате Слънчев бряг. Насладете се на прабългарския дух над светлините на най-модерния ни летен комплекс.

Въпреки, че Ханска Шатра е в к.к.Слънчев Бряг ние от Елит 2 и Елит 3 не препоръчваме да ходите пеша до там, най - малкото ще се насладите на огромните блюда и по-късно може да Ви е трудно да се придвижвате.
© 2006 - 2015

Всички права са запазени от ЕЛИТ ТУР БГ ЕООД


www.sunnybeachrent.comnerasoft v3.0.9.1
Vizia Design Studio