Апартаменти под наем в Слънчев Бряг. Комплекс Елит 2 и Елит 3. Луксозно настаняване в Слънчев бряг от собственика. Хотелски апартаменти.  
СЕЗОНИ
01.06 - 21.06 Слаб сезон
22.06 - 07.07 Среден сезон
08.07 - 25.08 Активен сезон
26.08 - 05.09 Среден сезон
06.09 - 30.09 Слаб сезон
Цени
ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ

Мобилен: 0887 917 921
Мобилен: 0895 711 433
E-mail: elit_3ltd@mail.bg
Форма за резервация
НАЧАЛОЕЛИТ 2ЕЛИТ 3ЦЕНИ И ПЛАЩАНЕБЛОГЗА СЛЪНЧЕВ БРЯГКОНТАКТИCLUB ELITE

Новини и статии

Share on Facebook

Ресторант Djanny - Слънчев Бряг
Ресторант Djanny - Слънчев Бряг »


Представяме Ви Ресторант "Джани".
Само на 10мин. от комплекси Елит2 и Елит3 в близост до базар "Палма". Основано през 1999 година, заведението продължава да поддържа отличната си репутация и е сред най-елитните в околността. Повече от 10 години "Джани" предлага индивидуално отношение към всеки клиент и стриктно откликва на всеки каприз. Големият капацитет от 700 места се обслужва с изключителна бързина и високо качество, като всичко това е следствие на уникалния стил на работа на целия персонал. Заведението предлага разнообразна кухня (включително сръбска, ориенталска, европейска и т.н.) и голям асортимент от напитки и коктейли.
Елате да опитате! Ние работим за вас!


Прочетете цялата статия


CACAO BEACH CLUB - На 5мин. от Елит 2 и Елит 3
CACAO BEACH CLUB - На 5мин. от Елит 2 и Елит 3 »


Club Cacao Beach не е просто нощен клуб или плажно кафе, не е просто бар или място, на което можеш да релаксираш и да се забавляваш.Той е всичко взето заедно!

Намира се на Южния плаж в Слънчев бряг и именно неговата слава е причината, целия комплекс да бъде наречен Cacao Beach. Невероятния простор на Cacao те кара да забравиш за всичко...


Прочетете цялата статия


Ресторант Ханска Шатра - Слънчев Бряг
Ресторант Ханска Шатра - Слънчев Бряг »


На север от най-големия курортен комплекс Слънчев бряг, китно заобиколен от балканска зеленина се намира един от най-красивите ресторанти в района – Ханска Шатра. Разположен почти в южните склонове на Стара Планина, ресторантът предлага уникално изживяване, не само с всичко, което предлага, но и гледката, която разкрива. Стилно разположена лятна тераса отвежда погледа към красивата пясъчна ивица на Слънчев бряг, която през вечерта наподобява безкраен светещ полумесец.

Прочетете цялата статия


© 2006 - 2015

Всички права са запазени от ЕЛИТ ТУР БГ ЕООД


www.sunnybeachrent.comnerasoft v3.0.9.1
Vizia Design Studio